Dutch-Netherlands
Deutsch (DE-CH-AT)
English (United Kingdom)

Vakantiestalling

Met uw eigen paard of pony op vakantie en een nieuwe omgeving ontdekken, dat kan bij Beekdalhoeve het Koningsdiep. Daarnaast hebben wij een ruim opgezette camping met veelvuldige faciliteiten!

De faciliteiten voor het meenemen van uw Paard(en) zijn optimaal. Wij vinden het belangrijk dat ook de paarden het een gevoel van “vakantie” hebben.

In de wei staan staan een voerbak en een zelfdrinker. In Onze stallen staan draaibare voerbak, hooiruif, en zelfdrinker. De stallen kunnen in overleg zelf uitgesmest en opgestrooid worden. Uiteraard zorgen wij voor een gespreid (stro)bedje bij aankomst.

Uw paard kan de gehele dag op de rond het bedrijf gelegen weilanden staan. In totaal hebben we 50 hectare weiland welke verdeeld waardoor paarden ook gescheiden van elkaar op de weide kunnen staan. De weides zijn paardvriendelijk afgezet met een houten hekwerk. Het is mogelijk om uw paard onder alle weersomstandigheden op de weide te zetten.

Er zijn wasplaatsen met warm en koud water, een gedraineerde buitenbak. Voor uw waardevolle tuitage hebben wij een afsluitbare zadelkamer.

In de directe omgeving is het mogelijk door natuurgebieden en over (onverharde) wegen een prachtige buitenritten te maken. Dit is zowel onder het zadel aangespannen mogelijk. Routes zijn aanwezig.

Op het erf bieden wij u gelegenheid om uw trailer, vrachtwagen en menwagen te stallen (buiten)

Bekijk hier de foto’s:

Heeft u vragen, twijfel niet om contact op te nemen.

Welkom op Beekdalhoeve Koningsdiep
Zomer- en Winterperiode

Zomer- en winterperiode

Tarieven
Medische verzorging
Vakantiestalling paarden

Vakantiestalling paarden

Fotogalerie
Routebeschrijving

Home

Tarieven

Medische verzorging

Fotogalerie

Routebeschrijving

Reservering

Aansprakelijkheid

Contact

Copyright © 2011.

Beekdalhoeve Koningsdiep